Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club kent geen problemen met mak Moeskroen

Club kent geen problemen met mak Moeskroen

Club Brugge heeft zijn eerste officiële wedstrijd van 2016 tot een goed einde gebracht. De ploeg van ex-trainer Cedomir Janevski werd met 3-0 naar huis gestuurd.

In een gelijkopgaande openingsfase kwam Club erg goed weg toen Scepovic de bal voor het Brugse doel gooide. Meunier zag geen andere oplossing dan het leer te verwerken, maar duwde de bal tegen de eigen doelpaal.

Even later kreeg Club een uitstekende kans om de score te openen, maar de stift van Diaby miste richting. Na een half uur voetballen was het dan toch raak. Refaelov nam een vrijschop voor zijn rekening en vond daarbij de voet van Engels, die de 1-0 voorbij doelman Vagner schoot. De centrale verdediger vierde door een opschrift onder zijn shirt te laten zien. Hij scoorde naar eigen zeggen voor een vriend.

Engels scoort tegen Moeskroen

In de tweede helft kon Diaby al snel de score verdubbelen, waardoor blauw-zwart de voet van het gaspedaal kon halen. Meteen het elfde doelpunt van het seizoen voor de Franse Malinees, die nu topschutter is in de Jupiler Pro League.

Moeskroen prikte nog regelmatig tegen via onder meer Scepovic en Markovic, maar het was Club dat opnieuw scoorde. Vanaken vond Diaby, die op zijn beurt met een hakje Vossen bereikte. De Limburgse goalgetter liet zo’n kans natuurlijk niet liggen en schoot de 3-0-eindstand tegen de touwen.

Samenvatting Club Brugge – Moeskroen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws