Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft opnieuw aanvaller in het vizier

Club heeft opnieuw aanvaller in het vizier

Omdat Leandro Pereira nog niet kon overtuigen in Brugse loondienst en hij door een enkelblessure nog een tijdje in de lappenmand ligt, is de kans reëel dat blauw-zwart nog een aanvaller aantrekt.

Eerder werd er al onderhandeld met Deniss Rakels, maar in dat dossier trekt Reading wellicht aan het langste eind. Als de Letse international daadwerkelijk naar de Engelse tweede klasse trekt, zoekt één van Readings andere spitsen mogelijk andere oorden op.

Orlando (Carlos) Sá is een 27-jarige Portugees en vaste basisspeler bij Reading. Hij trof dit seizoen 5 keer raak in 19 aantredens (16 basisplaatsen en 3 keer als invaller). Eerder in zijn carrière vond hij 13 keer de weg naar doel voor zowel Legia Warschau als Limassol. Volgens het Engelse GetReading zijn Club Brugge, AEK Athene en Maccabi Tel Aviv geïnteresseerd in Orlando Sá.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws