Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft akkoord over Serie A-middenvelder

Club heeft akkoord met Serie A-middenvelder

Vrijdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club een bod had uitgebracht op Nenad Krsticic. Intussen is er een akkoord tussen blauw-zwart en Sampdoria.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club een akkoord bereikt over Krsticic. Blauw-zwart en Sampdoria zouden het eens zijn over een huurakkoord (met aankoopoptie), maar Club wacht nog op een overeenkomst met de speler zelf.

De 25-jarige Serviër was van 2012 tot 2014 basisspeler bij de Italiaanse eersteklasser, maar werd vorig seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Bologna. Omdat Krsticic ook dit seizoen nog niet op speelgelegenheid kon rekenen bij Sampdoria, krijgt de linksvoetige centrale middenvelder zijn kans bij Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws