Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club had ook Jupiler Pro League-doelman in het vizier: “Stond op shortlist MPH”

Club had ook Jupiler Pro League-doelman in het vizier: "Stond op shortlist MPH"

De afgelopen weken werden er tal van doelmannen aan Club gelinkt. Denk maar aan Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb), Ryan (Valencia), Lecompte (Lorient) en Butelle (Angers). Intussen blijkt echter dat ook een keeper uit de Belgische competitie een serieuze optie was.

STVV-doelman William Dutoit vertelt immers dat Club Brugge interesse in hem had. “Ik weet dat ik onlangs op de shortlist van Michel Preud’homme stond. Hij hield nog drie namen over en daar zat ik bij”, vertelt de 27-jarige doelman.

Maar uiteindelijk werd het dus Ludovic Butelle van Angers. “Het zij zo. Maar het feit dat iemand als Preud’homme me aangevinkt heeft, is een teken dat ik goed bezig ben. Hij is één van de beste keepers van de wereld geweest en kent het vak”, besluit Dutoit in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws