Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben ludieke nieuwjaarswens voor Brugse politie

Club-fans hebben ludieke nieuwjaarswens voor Brugse politie

Dat Club Brugge zijn Europa League-thuiswedstrijd tegen Napoli achter gesloten deuren moest afwerken, blijft een opmerkelijke beslissing. Eentje die de blauw-zwarte aanhang duidelijk nog niet vergeten is en wellicht ook nooit zal vergeten.

Om die reden pakten een groep Club-fans uit met een speciale nieuwjaarskaart voor de Brugse politie, gericht aan korpschef Dirk Van Nuffel. Hij besliste in samenspraak met burgemeester Renaat Landuyt immers om de wedstrijd tegen Napoli in een leeg stadion af te werken, om zo een eventuele confrontatie met Napoli-fans te vermijden. “Wij wensen u een degelijke portie gezond verstand in 2016”, klinkt de nieuwjaarswens van de Brugse fans.

Club-fans sturen nieuwjaarswens naar Brugse politie (voorkant)

Club-fans sturen nieuwjaarswens naar Brugse politie (achterkant)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws