Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans decoreren Spaanse stadionmuren

Club-fans decoreren Spaanse stadionmuren

Dat Club Brugge over een trouwe aanhang beschikt, is algemeen geweten. Zélfs op winterstage duiken er geregeld enkele blauw-zwarte supporters op. Zo ook tijdens de oefenwedstrijd tegen AZ.

Donderdagmiddag was het Los Barrios stadion het decor voor een oefenpot tegen de manschappen van John van den Brom. Het werd uiteindelijk 2-2 in een match waarin Michel Preud’homme volop experimenteerde. Zo bracht hij maar liefst 21 spelers tussen de lijnen. Enkel Tuur Dierckx nam beide helften voor zijn rekening.

Frank Eeckhout, Rita Lambert en Danny Wille waren van de partij en decoreerden de stadionmuren met gepersonaliseerde spelersvlaggen. Het drietal volgt Club naar goede gewoonte zélfs op winterstage. En ook die hard-fan Sven (foto helemaal onderaan) tekende, eveneens mét vlag, present. RESPECT!

Ook diehard-fan Sven tekent present in Sotogrande

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws