Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club en Anderlecht strijden om Genks talent

Club en Anderlecht strijden om Genks talent

Doet de naam Dante Vanzeir nog een belletje rinkelen? De 17-jarige speler van KRC Genk zorgde er op het WK voor de U17 te Chili in zijn eentje voor dat de jonge Rode Duivels met een bronzen medaille aan de haal gingen.

Club Brugge had met Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (verdediger), Terry Osei-Berkoe (aanvaller) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) vier youngsters die deel uitmaakten van de succesvolle WK-campagne van de nationale U17.

Eén van de meest opvallende spelers bij de Belgen was ongetwijfeld Genk-speler Vanzeir. Hij bekroonde zijn sterke toernooi met twee treffers in de met 3-2 gewonnen kleine finale tegen Mexico. Toch lijkt de kans klein dat de talentvolle jeugdspeler straks in de Cristal Arena schittert. Vanzeir wilde zijn contract namelijk niet verlengen en mocht bijgevolg niet mee op stage.

Vanzeir kan op zowel binnen- als buitenlandse interesse rekenen en wordt zelfs door absolute topclubs als Tottenham, Wolfsburg en Inter Milan op de voet gevolgd. In België informeerden zowel Club Brugge als Anderlecht naar de voorwaarden van de Genk-spits. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws