Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club doet Dierckx nieuw voorstel

Club doet Dierckx nieuw voorstel

Tuur Dierckx verzamelde dit seizoen 610 speelminuten tot dusver en vond daarin 5 keer de weg naar doel. Enkel Jelle Vossen (8) en Abdoulay Diaby (11) zijn doeltreffender bij blauw-zwart. Club wil zijn flankaanvaller dan ook een nieuw voorstel doen.

Volgens HLN wil Club het contract van Dierckx openbreken. De 20-jarige vleugelspits ligt momenteel nog tot 2017 onder contract, maar daar wil blauw-zwart dus zo snel mogelijk verandering in brengen.

Het is echter niet zeker dat Dierckx op de verbeterde overeenkomst zal ingaan. De aanvaller is bezig aan zijn derde seizoen bij de A-kern, maar heeft door de grote concurrentie nog altijd geen uitzicht op een basisplaats. In het bekerduel tegen Gent moest hij zelfs in de tribune plaatsnemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws