Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge test Amerikaanse spits

Club Brugge test Amerikaanse spits

Club versterkte zich voorlopig enkel met Ludovic Butelle en zou naar verluidt alleen als Oscar Duarte vertrekt, bereid zijn om nog een nieuwe speler binnen te halen. Maar vanzelfsprekend is jong talent áltijd welkom.

Zo is Joe Gallardo momenteel op proef bij blauw-zwart. De 18-jarige Amerikaan landde gisteren in België en zal straks proberen om bij de Brugse beloften een contract te versieren. Dat weet Het Nieuwsblad.

Gallardo kwam op het WK voor de U17 te Chili, waarop de jonge Rode Duivels de bronzen medaille pakten, in elke groepsmatch van de Verenigde Staten in actie en wordt gezien als een groot talent. Momenteel speelt de aanvaller bij het Mexicaanse CF Monterrey.

Maak kennis met Joe Gallardo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws