Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club brengt bod uit op linksachter

Club brengt bod uit op linksachter

Tot nu toe was de wintermercato relatief rustig bij Club Brugge. Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (Kortrijk) werden binnengehaald en Victor Vazquez (Cruz Azul) en Oscar Duarte (Espanyol) zochten andere oorden op. Maar mogelijk trekt blauw-zwart nog een speler aan.

Zo zou Club een bod hebben uitgebracht op Lionel Carole. Dat meldt FootMercato. Carole is een 24-jarige linksachter die momenteel uitkomt voor Galatasaray. In het verleden speelde hij onder meer voor Troyes en Benfica. Bij de Turkse landskampioen kwam hij met 557 speelminuten echter niet al te veel aan de bak.

Toch lijkt de kans dat Carole effectief naar Jan Breydel komt eerder klein. Galatasaray is immers vastberaden om de Franse verdediger niet te laten gaan tijdens de winter. Hij heeft er overigens nog een contract tot 2019.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws