Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club blijft transfermarkt afspeuren: bod op middenvelder

Club blijft transfermarkt afspeuren bod op middenvelder

Tot nu toe was de wintermercato relatief rustig bij Club Brugge. Victor Vazquez (Cruz Azul) en Oscar Duarte (Espanyol) zochten andere oorden op, terwijl Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (KV Kortrijk) richting Jan Breydel trokken. Maar blauw-zwart lijkt vastberaden om zich op de laatste dagen van de transfermarkt nog te versterken.

Hoewel er voornamelijk naar een targetman gezocht wordt, is versterking op andere posities niet uitgesloten. Zo heeft Club volgens SampNews24 een bod gedaan op Nenad Krsticic. De 25-jarige Servische middenvelder komt momenteel uit voor Sampdoria, dat gedeeld zestiende staat in de Serie A.

Krsticic trok in 2008 van OFK Belgrado naar Sampdoria en groeide er geleidelijk aan uit tot basisspeler. Hij werd er beschouwd als hét talent van de toekomst. Op zijn 22ste werd hij ook Servisch international, al wist hij tot dusver slechts 3 caps te sprokkelen.

Dit seizoen gaat het heel wat minder met Krsticic. De middenvelder zat 7 keer op de bank, maar mocht nog geen enkele keer invallen. Naar verluidt heeft de Serviër wat betreft het voorstel van Club om bedenktijd gevraagd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws