Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castillo meteen bepalend in eerste wedstrijd

Castillo meteen bepalend in eerste wedstrijd

Nicolas Castillo werd afgelopen zomer voor een seizoen uitgeleend aan Serie A-promovendus Frosinone Calcio, maar ruilde de Italiaanse club in onderling overleg voor ex-ploeg Universidad Católica. De Chileense club hoopt immers om onder impuls van de Brugse aanvaller kampioen te worden.

Zondagnacht speelde Universidad Católica zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen Deportes Iquique. Castillo stond meteen in de basis en maakte de negentig minuten vol.

De brilscore bleef lang op het bord staan, maar twintig minuten voor tijd veranderde een gesloten match in kansen voor zowel de thuis- als uitploeg. Zo kwamen Castillo & co in de 70ste minuut op achterstand.

Nog geen vijf minuten later werd de 22-jarige huurling van blauw-zwart tegen de grond gewerkt in de zestien. Strafschop. Een koud kunstje voor – jawel – Castillo. De aanvaller scoorde zo voor het eerst in een officiële wedstrijd sinds zijn hattrick voor Club tegen Westerlo, die dateert van 9 november 2014. Even later kwam Universidad Católica zelfs op voorsprong, maar net voor affluiten zorgde Villalobos, eveneens vanop de stip, nog voor de gelijkmaker.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws