Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castelletto verhuist naar KV Kortrijk

Castelletto verhuist naar KV Kortrijk

Ondanks het feit dat Oscar Duarte blauw-zwart naar alle waarschijnlijkheid verlaat, hoeft Jean-Charles Castelletto niet langer bij Club te blijven. Met de komst van Benoît Poulain zou hij sowieso niet op veel speelgelegenheid kunnen rekenen.

Met Bjorn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil en nu ook Benoît Poulain in de rangen, acht Club het niet langer nodig om Jean-Charles Castelletto nog op Olympia te houden.

Eerder werd de 20-jarige Fransman al gelinkt aan een uitleenbeurt aan  Westerlo, maar het is KV Kortrijk dat aan het langste eind trekt. Volgens Het Laatste Nieuws trekt Castelletto eerstdaags op huurbasis richting het Guldensporenstadion. Zo kan hij in Brugge blijven wonen, hetgeen de doorslag gaf in zijn beslissing. Volgens Het Nieuwsblad is er geen aankoopoptie in het contract opgenomen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws