Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle: “Onszelf in de problemen gebracht”

Butelle Onszelf in de problemen gebracht

Ludovic Butelle had afgelopen weekend tegen Moeskroen al een goeie prestatie neergezet, maar in de Ghelamco Arena zagen we hem pas écht aan het werk. De 32-jarige Fransman bewees dat hij een prima sluitstuk is en werd zelfs tot man van de match bekroond.

“Natuurlijk ben ik ontgoocheld”, opent Butelle zijn interview bij PlaySports. “We hebben lang met tien man moeten spelen en dat is niet evident. Ik denk dat we te laag zijn gaan voetballen, waardoor we onszelf in de problemen hebben gebracht.”

Club slikte zijn twee tegendoelpunten via een deviatie, hetgeen altijd jammer is voor een doelman. “Dat is inderdaad vervelend, maar dat komt omdat we iets te laag stonden”, verklaart Butelle. “De terugmatch is sowieso open, alles kan nog”, gaat hij verder. “Of ik te vroeg van mijn lijn was bij de strafschop van Kums? Ik koos gewoon de goeie hoek”, besluit Butelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws