Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle: “Ik wil mij heel snel aanpassen”

Butelle: "Ik wil mij heel snel aanpassen"

Michel Preud’homme schoof Sébastien Bruzzese een plaatsje achteruit om Ludovic Butelle zijn kans te geven. De 32-jarige Fransman bewees meteen dat hij heel wat kwaliteiten in huis heeft.

“Butelle straalt rust uit en dat is heel belangrijk met zo’n jonge verdediging”, aldus Preud’homme na de met 3-0-gewonnen wedstrijd tegen Moeskroen. Ook Ludovic zelf was erg tevreden met zijn debuut. “Ik ben blij met de winst. Het voelt goed om deel uit te maken van een ploeg die zoveel doelpunten scoort”, vertelt de ex-keeper van Angers aan Proximus 11.

“Ik heb wel nog tijd nodig om mijn ploegmaats te leren kennen, maar ik wil mij heel snel aanpassen. Ik hoop nog vaker beslissend te kunnen zijn op de belangrijke momenten”, besluit een strijdvaardige Butelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws