Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse keepers pakken uit met opvallende scheenbeschermers

Brugse keepers pakken uit met opvallende scheenbeschermers

Sébastien Bruzzese zakte naar Jan Breydel af als tweede keeper, maar werd door de belabberde prestaties van Sinan Bolat al snel de belangrijkste man tussen de blauw-zwarte palen. Met de komst van Ludovic Butelle komt daar mogelijk verandering in. Eén ding hebben beide doelmannen alvast gemeen: opvallende scheenbeschermers.

“Je moet een doel stellen voor je het kan bereiken”, prijkt er naast de geboortedatum van Bruzzese op zijn scheenlappen (zie foto). En ook de 32-jarige nieuwkomer van Angers heeft een opvallende boodschap op zijn scheenbeschermers. Butelle heeft namelijk de hoofden van zijn twee kinderen op zijn scheenlappen laten plaatsen. Een mooi gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws