Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bracht Duarte minder geld op dan verwacht?

Bracht Duarte minder geld op dan verwacht?

Oscar Duarte verlaat Club Brugge en tekent een contract voor 3,5 jaar bij Espanyol. Hoewel blauw-zwart eerder niet akkoord ging met een bod van 1,5 miljoen euro van Eibar, zou het kunnen dat de transfersom die Espanyol betaalde zelfs nog lager ligt.

Volgens Sport.es en Marca betaalde Espanyol 1,15 miljoen euro voor Duarte. Dat zou echter verrassend weinig zijn, aangezien Club in een eerdere onderhandelingsfase een hoger bod van Eibar nog van tafel veegde. Naast de transfersom beschikt Club ook over een doorverkooppercentage, maar exacte cijfers daarover worden sowieso niet vrijgegeven.

Als Duarte fit genoeg geacht wordt, kan hij zondag een droomdebuut maken op Bernabéu. “Dat zou geweldig zijn”, reageert Duarte. “Ik wil alleszins mijn verantwoordelijkheid nemen en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk tussen de lijnen te staan.” Bij Real Madrid loopt hij zondag landgenoot Keylor Navas tegen het lijf.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws