Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp over houding Vanaken: “Klasse van Hans”

Boskamp over houding Vanaken Klasse van Hans

Nu Victor Vazquez zijn Brugs shirt inruilt voor dat van het Mexicaanse Cruz Azul, is het aan Hans Vanaken om te bewijzen wat hij in zijn mars heeft. Johan Boskamp ziet het nieuwe jaar alvast positief tegemoet voor de 23-jarige middenvelder. 

Afgelopen zomer betaalde Club zo’n vijf miljoen euro voor Vanaken. Toch kon de ex-speler van Lokeren de hoge verwachtingen tot dusver nog niet inlossen. Maar het vertrek van Vazquez zou Vanaken wel eens helemaal kunnen bevrijden, zoals hij in de met 1-4-gewonnen wedstrijd tegen Kortrijk al bewees.

Johan Boskamp denkt dat Vanaken gewoon meer speelgelegenheid moet krijgen vooraleer hij zijn beste niveau zal halen. “Zodra Hans in een flow zit, halen ze hem er weer af. Dan kun je nooit naar je beste vorm groeien. Bij sommige voetballers helpt dat nu eenmaal niet”, vertelt de Nederlander in Het Belang van Limburg.

Volgens de goedlachse analist werd Vanaken wel degelijk geremd door de aanwezigheid van Vazquez, maar ging hij daar erg volwassen mee om. “Hans zegt niks en accepteert de beslissingen van Michel Preud’homme. Dat vind ik klasse. Al zal hij vanbinnen wel op springen staan”, besluit Boskamp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws