Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BlauwZwartForum geeft er de brui aan

BlauwZwartForum geeft er de brui aan
Het grootste en meest bekende forum over Club Brugge houdt er definitief mee op. BlauwZwartForum bestond exact tien jaar (2006-2016).

BlauwZwartForum.be was een decennia lang een uitlaatklep voor alle soorten Club-supporters: eeuwige positivo’s, doemdenkers, insiders, allerhande typetjes, trolls en ga zo maar door. Zelfs de pers kwam er geregeld meelezen.

Het forum kwam in 2011 uitgebreid in de pers toen Stijn Stijnen onder de schuilnaam ‘frigo’ kritiek geuit zou hebben aan het adres van concurrenten Geert De Vlieger en Colin Coosemans. De broer en vriendin van de doelman sloegen mea culpa.

Forumbericht Stijn Stijnen op BlauwZwartForum

Volgens forumeigenaars ‘Saf’ en ‘Witse’ is de tijd gekomen om ermee op te houden. Zij stellen voor dat anderen nu met initiatieven komen. Mogelijk nemen anderen de forumfakkel over. Mochten zij niet in hun opzet slagen, dan zal BlauwZwartFans zo snel mogelijk een alternatief voorzien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws