Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Basisplaats Vazquez zorgt voor eerste winst Cruz Azul

Basisplaats Vazquez zorgt voor eerste winst Cruz Azul

Victor Vazquez heeft zijn eerste speelminuten bij Cruz Azul achter de rug. Afgelopen zondag mocht hij in de competitie zes minuten voor affluiten invallen in het met 3-2-verloren duel tegen León en dinsdagnacht stond hij voor het eerst in de basis tijdens het bekerduel tegen Venados.

De bekerwedstrijd tegen tweedeklasser Venados werd met 1-0 gewonnen na een doelpunt van Jorge Benítez. Het was meteen de eerste winst voor Cruz Azul in het nieuwe seizoen.

Na de match tegen Venados had de ploegbus het stadion verlaten zonder Vazquez en ploegmaat Fabio Santos. De twee achtergelaten spelers besloten dan maar om de taxi te nemen.

In de competitie kon Cruz Azul tot dusver nog niet winnen. In drie wedstrijden heeft de Mexicaanse club slechts twee puntjes kunnen sprokkelen. Het lijkt er voorlopig dus niet op dat Club straks op een kampioenenbonus moet rekenen, al kan Vazquez daar als hij ook in de competitie speelt misschien wel verandering in brengen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws