Agu laat zich uit over toekomstplannen

Agu laat zich uit over toekomstplannen

Het was zaterdagavond een aangename kennismaking met Mikel Agu. De 22-jarige Nigeriaan was lange tijd geblesseerd, maar liet gisteren in 90 minuten voetbal zien dat hij heel wat potentieel heeft om een belangrijke schakel te worden op het Brugse middenveld.

“Ik heb heel lang gewacht op dit moment, maar ben tevreden over mijn wedstrijd”, opent Agu bij Proximus 11. “Het voelt goed om in een stadion met zoveel sfeer te spelen.” Toch leek de middenvelder geen last te hebben van stress. “Ik speelde met vertrouwen, want Club heeft heel veel spelers met kwaliteit die mij beter maken.”

Club huurt Agu voor een jaar van Porto, maar slaagde er niet in om een aankoopoptie af te dwingen. Mocht blauw-zwart de middenvelder straks langer aan zich willen binden, dan zal er dus een overeenkomst met Porto gevonden moeten worden.

“Ik ben thuis al lang weg, maar weet niet wat de toekomst brengt. Ik hoop alleszins nog vaker op het veld te staan. Nu speelde ik samen met Vormer en Vanaken en dat leek me wel een goeie combinatie. Het is nu zaak om hard te blijven werken. Ik wil Club graag aan de titel helpen en dan zien we daarna wel hoe het loopt”, besluit Agu op de officiële website.

Laaste nieuws

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...