Club Brugge nieuws
┬ęBlauwZwartfans

Zus Bjorn Engels neemt het op voor haar broer

Zus Bjorn Engels neemt het op voor haar broer

Bjorn Engels stond afgelopen woensdag tegen Westerlo voor het eerst in de basis na 14 maanden blessureleed. Na de met 0-2-gewonnen bekerwedstrijd vloog de centrale verdediger in de armen van zijn moeder en vriendin, al interpreteerde niet iedereen dat op dezelfde manier.

“BJORN ENGELS IS EEN PLAYER ­čśÇ┬áMeteen na de wedstrijd in de armen van niet 1, niet 2, maar 3 (!) dames”, klonk het bij Pro League Jokes. Een boodschap die, weliswaar volkomen terecht, niet in goede aarde viel bij de zus van de Club-speler.

“Doe eens normaal? 3 dames? Ik zie 2 dames staan, zijn mama en zijn vriendin. Voor je zo’n dingen op de sociale media gaat plaatsen, probeer eens het onderscheid te maken tussen jongens en meisjes. Echt belachelijk. Groeten de zus”, reageerde Febe Engels.

Zus Bjorn Engels neemt het op voor haar broer

Bekijk hier de beelden in kwestie:

#Westerlo_Club:Bjorn from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws