Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zuidtribune op zijn best in bekerduel

Zuidtribune op zijn best in bekerduel

Donderdagavond versloegen Michel Preud’homme en de zijnen het Lokeren van Georges Leekens na een late goal van Stefano Denswil. Hoewel Jan Breydel allesbehalve vol was gelopen voor de bekerconfrontatie, liet de Zuidtribune in positieve zin van zich horen.

Terwijl normaal gesproken voornamelijk de Noordtribune voor de sfeer moet zorgen in Jan Breydel, was donderdagavond ook de Zuidtribune helemaal in vorm. De “FC Bruges”-gezangen klonken, naar verluidt onder impuls van een Blue Army-delegatie, alleszins luider dan anders.

Misschien hét ideale moment om bij de volgende thuismatch, op zondag 6 december om 14.30u tegen Charleroi, nog eens een gezamenlijke “Come on you blues” van Noord naar Zuid te proberen? Spread the word! 🙂

Vanzelfsprekend liet ook de spionkop van zich horen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws