Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo reageerde voorzitter Verhaeghe op doelpunt Vanaken

Zo reageerde voorzitter Verhaeghe op doelpunt Vanaken

Club Brugge won afgelopen weekend met overtuigende 1-4-cijfers bij KV Mechelen. Dat kwam onder meer door een sterke Hans Vanaken. De 23-jarige middenvelder strooide met passes en kon zelf zijn eerste van het seizoen tegen de netten prikken. 

Vanaken had in de bekerwedstrijd tegen Patro Maasmechelen al twee keer gescoord, maar vond afgelopen zondag ook in de Jupiler Pro League de weg naar doel voor Club Brugge. Voorzitter Bart Verhaeghe reageerde erg verbaasd: “Het is Hans!”. Ook de intense knuffel tussen Michel Preud’homme en matchwinnaar Jelle Vossen is het bekijken waard.

Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws