Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zeven A-kernspelers kloppen beloften van Oostende

Zeven A-kernspelers kloppen beloften van Oostende

De Brugse beloften hebben vrijdagavond met het kleinste verschil gewonnen van KV Oostende. Onder meer Bjorn Engels kreeg opnieuw de kans om matchritme op te doen. De centrale verdediger kon zoals vooraf gepland de 90 minuten volmaken, maar kreeg wel een stevige trap te verwerken.

Blauw-zwart begon aan de wedstrijd met maar liefst zeven A-kernspelers: Jens Teuckens, Dion Cools, Jean-Charles Castelletto, Bjorn Engels, Sander Coopman, Mikel Agu en Dylan Seys.

Dennis Van Vaerenbergh, die onlangs nog brons pakte met de U17 op het WK in Chili, nam na 68 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Zo kloppen de blauw-zwarte beloften de tweede in de stand en schuiven ze op naar een gedeelde zevende plaats.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws