Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zaakwaarnemer Vormer: “Nog geen witte rook”

Zaakwaarnemer Vormer Nog geen witte rook

Zowel bestuur, trainers, spelers als supporters zijn het erover eens: Ruud Vormer is een toppertje. Blauw-zwart wil zijn Nederlandse sterkhouder dan ook graag nog wat langer in Jan Breydel houden. De zaakwaarnemer van Vormer reageert.

Zoals eerder deze week gemeld, praten Club en Vormer over een contractverlenging. De middenvelder, die momenteel nog tot 2017 onder contract ligt, ziet zijn verbintenis wellicht zowel verlengd als verbeterd worden.

“Het uitgangspunt is een nieuw contract te sluiten tot midden 2019”, bevestigt zaakwaarnemer Winny Haatrecht aan De Telegraaf. “Maar er is nog geen witte rook”, gaat hij verder. “Normaal gesproken gaat die er wel heel snel zijn”, stelt hij de Club-fans gerust.

Vormer vindt het heerlijk vertoeven bij Club Brugge en steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag wil blijven. “Ik heb het hier bijzonder goed naar mijn zin en voel de waardering. Dit seizoen gaat het met vijf doelpunten en vier assists lekker, maar ik weet dat ik nog beter kan”, aldus de box-to-box speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws