Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waar kan je Club Brugge – Lokeren volgen?

Waar kan je Club Brugge - Lokeren volgen

Donderdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de bekerwedstrijd tussen Club Brugge en Sporting Lokeren. Maar waar kan je deze wedstrijd nu volgen?

Degene die niet naar het stadion trekken en de wedstrijd op televisie willen kijken, zullen zich tot PlaySports moeten wenden. Om 20.40 uur begint de uitzending met commentator Bram Lambert. Vanzelfsprekend zal BlauwZwartFans meteen na affluiten verslag uitbrengen van het bekerduel.

Vanaf 22.35 uur en dus onmiddellijk na de wedstrijd zal er live geloot worden voor de kwartfinales in de Croky Cup. Geert De Vlieger zal Bram Lambert hierbij assisteren. Mits Club Brugge donderdagavond doorstoot, kan je deze loting in realtime opvolgen via BlauwZwartFans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws