Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vriend van Vazquez: “Het komt wel goed met Victor”

Vriend van Vazquez Het komt wel goed met Victor

Victor Vazquez wil graag andere oorden opzoeken en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Mexicaanse Cruz Azul. Naast een monstercontract dat hij er aangeboden krijgt, zou hij er ook een goede vriend tegen het lijf lopen.

Marc Crosas, die in zijn jeugdjaren nog samen met Vazquez bij FC Barcelona speelde, vertoeft sinds dit seizoen bij Cruz Azul. Hij kan niet wachten tot de Brugse draaischijf hem komt vervoegen.

“Victor heeft veel zin om naar Mexico te komen”, vertelt Crosas aan een Fox Sports. “Hij heeft het talent om hier te schitteren en met zijn fysieke paraatheid komt het ook wel goed. Ik twijfel er niet aan dat hij zich snel zal aanpassen”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws