Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “We waren kleine kinderen”

Vormer We waren kleine kinderen

Club Brugge ging zondagnamiddag kansloos onderuit op Sclessin. Ruud Vormer analyseerde na de match wat er allemaal fout liep.

Club begon goed aan de wedstrijd, maar mocht toch erg blij zijn met de brilscore na 45 minuten. “In de eerste helft lukte het nog wel aardig. We hadden een paar kansjes en Standard was vooral gevaarlijk via standaardsituaties”, doet Vormer zijn verhaal bij PlaySports.

“Als je in de tweede helft dan meteen een rode kaart krijgt, dan weet je dat het heel moeilijk wordt. In zo’n wedstrijden moet je mannen zijn en wij waren vandaag kleine kinderen”, besluit de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws