Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer verklaart: “Gent-fans lachten me uit, maar ik wil straks hetzelfde doen”

Vormer verklaart Gent-fans lachten me uit, maar straks wil ik hetzelfde doen

Ruud Vormer ontpopte zich in geen tijd tot publiekslieveling bij Club Brugge. De van Feyenoord overgekomen middenvelder is onder de vleugels van Michel Preud’homme uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders bij blauw-zwart. De supporters zien hem graag bezig, en dat doet wel wat met de Nederlander.

“Het is altijd mooi als de supporters van je houden”, opent Vormer in Het Nieuwsblad. Dat hij de belangrijkste schakel op het Brugse middenveld zou zijn, wil hij niet met die woorden gezegd hebben. “Ik denk dat iedereen op ons middenveld wel kan ‘ballen’ en belangrijk is. Simons, Claudemir en ik.”

“Maar het klopt dat ik in het rotatiesysteem wat meer mag spelen, al komt dat misschien omdat ik mij iedere match echt voor 150 procent inzet. Pas op, dat doen Simons en Claudemir ook, maar af en toe lukt het mij om eveneens een belangrijke goal te scoren. En dat zal de coach wel goed vinden aan mij.”

Vormer woont in Gent en dat mocht hij afgelopen seizoen aan den lijve ondervinden. “Ik verblijf dan wel in het Gentse, maar dat maakt van mij geen Gentenaar. Toen Gent kampioen werd, hebben enkele Gentse fans zelfs wat ballonnen en sjaals voor mijn deur gelegd. Tja, dan moet je daar mee kunnen lachen, zeker? Hopelijk kan ik op het einde van het seizoen hetzelfde doen bij hen”, besluit Vormer strijdvaardig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws