Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Het moet nog altijd bewezen worden op het veld”

Vormer Het moet nog altijd bewezen worden op het veld

Donderdagavond moét Club Brugge voorbij FC Midtjylland om Europees te overwinteren. Ruud Vormer blikt vooruit.

Vormer verlengde vandaag Slimste Mens ter Wereld-gewijs zijn contract. “Het heeft een tijdje geduurd, maar dat is normaal bij contractonderhandelingen. Ik ben in elk geval blij dat ik nog een tijd bij Club Brugge kan spelen”, vertelt de Nederlander op de officiële website.

De middenvelder gaat de Europa League-wedstrijd tegen de Deense landskampioen met vertrouwen tegemoet. “We zijn klaar voor de match. We zitten in een positieve flow en die moeten we behouden. We hebben een goed team, dus we kunnen hier morgen winnen.”

De grote spanning die op de wedstrijd zit, is geen probleem voor de Brugse sterkhouder. “Bij een team als Club Brugge is er altijd druk. Vorig seizoen zat alles mee, terwijl we nu even een mindere periode gehad hebben. Maar daar zijn we doorheen. We hebben nu hetzelfde positieve gevoel als vorig jaar, maar het moet nog altijd bewezen worden op het veld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws