Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Vertrek van Vazquez kan goeie zaak zijn voor Vanaken”

"Vertrek van Vazquez kan goeie zaak zijn voor Vanaken"

Nu Victor Vazquez zo goed als zeker naar het Mexicaanse Cruz Azul trekt, is het aan zomeraanwinst Hans Vanaken om te bewijzen wat hij in zijn mars heeft. Ondanks het feit dat met Vazquez een uitstekende spelmaker zou wegvallen, ziet voormalig assistent-bondscoach en co-commentator Eddy Snelders ook voordelen voor blauw-zwart.

“Het vertrek van Vazquez is in de eerste plaats een goede zaak voor hem zelf. Hij krijgt een langdurig contract in een andere competitie aangeboden en daar zat hij toch wat op aan te sturen. Hij voelt de druk in België groter worden en het is ook niet zo dat hij elke week op een constant niveau presteert”, opent Snelders zijn betoog.

“Ook voor Vanaken kan het een goede zaak zijn”, gaat hij verder. “Hij heeft Club veel geld gekost, maar als nieuwe jongen kon hij zijn stempel nog niet echt drukken en blijkbaar is het moeilijk om hem samen met Vazquez in één ploeg te krijgen. De aanwezigheid van Vazquez is ook een rem voor hem.”

“Bij een vertrek van de Spanjaard zou hij meer vrijheid en vertrouwen krijgen om elke week te kunnen spelen. Dat hoop ik toch, want anders is hij een miskoop. Maar zover zijn we nog niet”, besluit Snelders in Krant van West-Vlaanderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws