Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen: “Ik zie hem nog topschutter worden”

Verheyen: "Ik zie hem nog topschutter worden"

Jelle Vossen heeft ondanks een aarzelende competitiestart van blauw-zwart al zeven competitietreffers achter zijn naam staan. De 26-jarige Limburger is dan ook een echte goalgetter, zoals hij in het verleden al meermaals bewees in de Belgische competitie. Gert Verheyen analyseert.

“Er waren twijfels of hij de rol van centrumspits wel zou aankunnen”, vertelt Verheyen in Het Belang van Limburg. “Maar zoals Club nu speelt, staat hij nooit afgezonderd. Er is heel veel beweging rond hem. Die spelers fungeren als bliksemafleider en hij kan ermee combineren. Dat past perfect bij zijn manier van spelen.”

Daarnaast haalt Verheyen de loftrompet boven voor het scorend vermogen van de Brugse spits. “Vossen is een instinctvoetballer. Op het vlak van afwerking kent hij in België zijn gelijke niet. Als Preud’homme hem veel opstelt, zie ik hem nog topschutter worden”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws