Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe: “Wil de Club-fans meer comfort aanbieden”

Verhaeghe Wil de Club-fans meer comfort aanbieden

Club Brugge kan de voorbije decennia op een trouw supporterslegioen rekenen. Ook dit jaar trok Jan Breydel met een gemiddelde van 25.430 toeschouwers tot dusver het meeste volk naar het stadion. Voorzitter Bart Verhaeghe wil zijn fans dan ook zo snel mogelijk een nieuwe voetbaltempel en alle bijhorende voordelen schenken.

“We hebben een oud stadion, maar geen enkel stadion zit zo vol als het onze”, opent Verhaeghe in HLN. “Bij elke thuismatch kan iedereen zien hoe Club Brugge leeft. We hebben fans van Knokke tot Virton. Maar om een échte stap vooruit te kunnen zetten, moeten wij naar een nieuw stadion. Daar zijn we volop mee bezig. Hopelijk kunnen we er over een jaar of vier, vijf in spelen.”

“We willen ook absoluut meer comfort aanbieden aan onze fans. Ons stadion zit vandaag helemaal vol, maar in de hoeken zitten de supporters bijvoorbeeld in de regen. Wij weten heel goed wat we missen en alle neuzen wijzen nu in dezelfde richting. Over vier of vijf jaar moet het stadion er ook effectief staan. Dan kan Club Brugge weer structureel een stap vooruitzetten. Ook in de Europa League en eventueel zelfs in de Champions League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws