Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe komt nog eens terug op incidenten: “Ik ben maar een gewone mens”

Verhaeghe komt nog eens terug op incidenten Ik ben maar een gewone mens

Voorzitter Bart Verhaeghe heeft zijn scheidsrechter- en stewardincident van weleer nog eens uit de doeken gedaan. “Als je voorzitter van Club bent, wordt het allemaal anders bekeken”, klinkt het.

Verhaeghe werd op 17 oktober 2011 voorzitter van Club Brugge en heeft enkele grote doelstellingen voor ogen. “Het is de ambitie van de supporters om elk jaar mee te doen voor de titel, elk jaar mee te doen voor de beker én elk jaar een Europese subtopper te zijn. Om dat te bereiken, moeten wij als club elke dag opnieuw beter proberen te doen dan gisteren. We willen de lat hoger leggen en dat alles op een positieve, stimulerende wijze. Een nieuw stadion is dus een must.”

Naast zijn doelstellingen met blauw-zwart, kwam Verhaeghe ook nog eens terug op enkele uitvergrote incidenten die in het verleden plaatsvonden. “Ik ben een gepassioneerd man en tracht alles op een positieve, gedreven manier te doen. Het incident met de scheidsrechter was écht omdat ik zo bekommerd was om Victor Vazquez. Hij vreesde een breuk, het einde van zijn carrière. Ik wist hoe zwaar dat voor hem was en ging hem kalmeren.”

Verhaeghe: “Was me daar totaal niet van bewust”

In de pers werd er echter een andere perceptie gecreëerd. “Scheidsrechters kwamen naar me toe en vroegen mij om de situatie uit te leggen. Dat is intussen afgehandeld, maar naar de buitenwereld toe gaf dat de indruk dat ik de kleedkamer van de scheidsrechters opzocht om hen te beïnvloeden. Ik was me daar totaal niet van bewust”, vertelt Verhaeghe aan Touché (Radio 1).

Ook het incident waarbij de Club-voorzitter naar verluidt een steward bij de keel zou hebben gegrepen, was uit de context getrokken. “Bij de uitwedstrijd in Lokeren werd mijn zoon tegengehouden. Ik heb hem en de steward toen uit elkaar gehaald om te vragen waarom hij niet mocht passeren. Niets meer, niets minder. Maar als je Bart Verhaeghe heet, wordt dat allemaal anders bekeken. Ik ben eigenlijk maar een gewone mens”, besluit de Brugse voorzitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws