Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe houdt de druk af: “De titel moét niet”

Verhaeghe houdt de druk af De titel moét niet

Club Brugge en zijn trouwe supporters wachten intussen al meer dan tien jaar op de titel. De voorbije seizoenen was blauw-zwart er vaak dichtbij, maar liep het in extremis nog mis. Toch vindt voorzitter Bart Verhaeghe dat de titel geen must is.

“Natuurlijk gaan we meedoen voor de titel, maar mijn statement blijft dat wij het de voorbije jaren niet slecht gedaan hebben. Voor mij moét de titel dus niet”, vertelt Verhaeghe enigszins verrassend aan HLN.

“We zijn twee keer tweede en twee keer derde geworden. Bovendien hebben we telkens meegestreden voor de titel. Vorig jaar wonnen we de beker en hebben we voor het eerst sinds lang een Belgische club tot in de kwartfinales van de Europa League gebracht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws