Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verbauwhede wil terug naar België: “Ik ben fit en gratis”

Verbauwhede wil terug naar België Ik ben fit en gratis

Glenn Verbauwhede lag van 2004 tot 2010 onder contract bij Club, maar kwam slechts tien keer in actie voor de eerste ploeg van blauw-zwart. Al heeft dat ook te maken met zijn driejarige uitleenbeurt aan Kortrijk. Daarna trok hij voor een korte periode naar Westerlo, om vervolgens enkele jaren in Zuid-Afrika te vertoeven. Op sportief vlak viel het tegen door blessures, maar hij werd er naar eigen zeggen wel een beetje een ander mens.

“Zuid-Afrika heeft me volwassener gemaakt. Ik werd vorig seizoen uitgeleend aan Free State Stars en moest elke dag 300 kilometer heen en terug rijden. De armoede die ik onderweg gezien heb, geeft toch een andere kijk op het leven. Materialisme zegt me niets meer”, vertelt hij.

Intussen is het contract van Verbauwhede bij de Zuid-Afrikaanse topclub Mamelodi Sundowns in onderling overleg verbroken. De 30-jarige goalie had er namelijk geen uitzicht meer op speelkansen. De gewezen doelman van Club Brugge is dan ook op zoek naar een nieuwe ploeg. Daarvoor zou hij zijn oog op de Jupiler Pro League hebben laten vallen. “Ik ben fit, gratis én heb geen hoge salariseisen”, prijst de doelman zichzelf aan in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws