Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez: “Soms kan je gewoon geen neen zeggen”

Vazquez: "Soms kan je gewoon geen neen zeggen"

Nu de overgang van Victor Vazquez naar Cruz Azul nog slechts een formaliteit lijkt, blikt de Spaanse spelmaker van blauw-zwart terug op zijn periode in Brugse loondienst.

Afgelopen zomer stonden de koffers van Vazquez al klaar om te vertrekken. Maar dat gebeurde uiteindelijk niet. “Ik dacht vorige zomer dat ik na mijn goede seizoen wel zou wegraken. Toen er niets uit de bus kwam, had ik het héél moeilijk om dat te aanvaarden”, is de Spanjaard eerlijk in HLN.

“Ik had na vier jaar Club nood aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig bood Cruz Azul uiteindelijk de gevraagde 2 miljoen euro”, gaat hij verder. “Ik denk dat iedereen wel gezien heeft dat ik mentaal echt niet klaar was om te presteren. Uiteindelijk ben ik wel weer recht gekropen en heb ik toch nog enkele goede matchen kunnen spelen. Ik wilde me ook tonen, omdat ik deze winter absoluut weg wilde.”

“Een land met fantastische temperaturen, waar Spaans gesproken wordt en ik een geweldig salaris krijg. Soms kan je gewoon geen neen zeggen. Ik moet aan de toekomst van mijn familie denken, hé. Misschien was dit wel de laatste kans om zoveel te kunnen verdienen”, besluit Vazquez.

Afscheid van een geweldige voetballer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws