Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez moet wellicht ook zondag verstek laten gaan

Vazquez moet wellicht ook zondag verstek laten gaan

Victor Vazquez ontbrak in de bekerwedstrijd tegen Lokeren omdat hij opnieuw sukkelt met zijn rug. De Spaanse draaischijf van blauw-zwart zou ook zondag in de thuiswedstrijd tegen Charleroi niet in actie komen.

Volgens Het Laatste Nieuws stond Vazquez vrijdag niet op het trainingsveld. De kans lijkt dan ook groot dat de Profvoetballer van het Jaar ook tegen Charleroi aan de kant blijft. Een fan meldt BlauwZwartFans echter dat ze Vazquez vrijdagnamiddag wél zag trainen, zij het individueel (zie onderstaande foto).

Maar zelfs als de Spanjaard in extremis nog fit geraakt, zal Michel Preud’homme wellicht geen risico willen nemen en de voorkeur geven aan Hans Vanaken. De Europa League-wedstrijd van volgende week donderdag tegen Midtjylland zou niet in het gedrang komen.

Vazquez training

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws