Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez krijgt monstercontract aangeboden

Vazquez krijgt monstercontract aangeboden

Victor Vazquez kende een moeizaam seizoensbegin, maar lijkt intussen weer de oude. Toch zou de Spaanse draaischijf van blauw-zwart tijdens de winter graag andere oorden opzoeken. 

Vazquez had zijn koffers afgelopen zomer al gepakt, maar vond toen geen geschikte ploeg. De zoektocht ging dan ook verder en intussen kreeg de middenvelder een monstercontract aangeboden van het Mexicaanse Cruz Azul. Dat weet Het Nieuwsblad.

Omdat de Mexicanen tot dusver te weinig bieden, zou Club voorlopig echter niet willen meewerken aan een transfer. De onderhandelingen gaan wel gewoon verder en er wordt verwacht dat beide ploegen tot een akkoord komen. Mocht de transfer naar Mexico alsnog afspringen, dan zou de Spaanse middenvelder richting Koeweit trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws