Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez heeft persoonlijk akkoord met Cruz Azul

Vazquez heeft persoonlijk akkoord met Cruz Azul

Victor Vazquez steekt het niet onder stoelen of banken: deze keer wil hij écht vertrekken tijdens de komende transferperiode. De Spanjaard onderhandelde deze week met Cruz Azul en zou een persoonlijk akkoord hebben met de Mexicanen.

Vazquez gaf afgelopen zomer al aan dat hij andere oorden wil opzoeken om elders meer geld te verdienen. Intussen bevestigt Horacio Gaggioli, zijn spelersmakelaar, dat er een akkoord is tussen Vazquez en Cruz Azul. “Victor is erg onder de indruk van het aanbod en wil graag verhuizen. Er wacht een driejarig contract op hem. Het enige wat nog ontbreekt, is een akkoord tussen de clubs”, aldus Gaggioli.

“Victor heeft Club Brugge gevraagd om de zaak zo snel mogelijk af te handelen”, besluit zijn zaakwaarnemer in de Mexicaanse pers. Voorlopig bood Cruz Azul 1,5 miljoen euro, een bod dat blauw-zwart van tafel veegde. Hoe dan ook werden er aan de Spaanse draaischijf beloftes gedaan. Als die ingelost worden, door middel van een hoger bod, lijkt niets zijn transfer nog in de weg te kunnen staan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws