Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez genoemd bij Mexicaanse eersteklasser

Vazquez genoemd bij Mexicaanse ploeg

Victor Vazquez stak het afgelopen zomer niet onder stoelen of banken dat hij graag andere oorden wilde opzoeken. Dat kwam er echter niet van. En hoewel hij weer de Spaanse draaischijf van weleer is bij blauw-zwart, zou het goed kunnen dat hij alsnog vertrekt.

Zo zou Vazquez genoemd zijn bij Cruz Azul, een ploeg in de Mexicaanse eerste klasse die na zeventien speeldagen op een teleurstellende veertiende plaats staat.

De interesse van Cruz Azul in de ex-speler van FC Barcelona werd de wereld ingestuurd door Raúl Orvañanos, een betrouwbare journalist van Fox Sports met zo’n 650.000 volgers op Twitter. De Mexicanen willen de middenvelder tijdens de winter bij blauw-zwart wegplukken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws