Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck steunt Preud’homme: “Ik wil dat ook”

Vanhaezebrouck steunt Preud'homme Ik wil dat ook

Hein Vanhaezebrouck heeft een druk programma voor de boeg met AA Gent. Ook de Buffalo’s zijn dit seizoen immers op drie fronten actief. Hoewel de Gentse coach steevast voor dezelfde elf kiest, blijkt dat hij dat eigenlijk liever niet zou doen.

Afgelopen weekend werd Vanhaezebrouck in Stadion geprezen door Aad de Mos en Johan Boskamp. “Bij Gent roteren ze niet en die ploeg draait toch ook goed”, klonk het. Maar daar is de 51-jarige coach het zelf niet helemaal mee eens.

“Iedereen zegt: AA Gent roteert niet. Maar ik ben iemand die liever wél ­roteert”, bekent Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. “Vorig seizoen heb ik ­vaker geschoven met pionnen en ik zou dat graag opnieuw doen. Alleen ligt dat nu veel moeilijker. Mijn uitgangspunt is: als je roteert, mag je niet inboeten aan kwaliteit. Bij Club Brugge is er veel kritiek geweest op de rotatie, maar zondag zette Preud’homme opnieuw een nieuw elftal neer dat draaide. Daar wil ik ook naartoe.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws