Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt over prestatie Club: “Dat is allemaal redelijk onbegrijpelijk”

Vandenbempt over prestatie Club: "Dat is allemaal redelijk onbegrijpelijk"

Club Brugge werd donderdag Europees uitgeschakeld en verloor afgelopen zondag kansloos op Sclessin. Peter Vandenbempt maakt zijn wekelijkse analyse.

“Club Brugge heeft 6 van zijn 10 uitwedstrijden verloren. In Gent, in Anderlecht, in Luik, in Waregem: dat is gewoon veruit onvoldoende. Het contrast met die onberispelijke thuisreputatie is gewoon te groot”, opent Vandenbempt bij Sporza.

“Een week geleden had het er toch alle schijn van dat Club Brugge op toerental was gekomen met 6 overwinningen op een rij in de competitie. Het had die defensieve stabiliteit eindelijk teruggevonden. Vanaken en Vazquez blonken uit als spelmaker, Vossen begon te scoren, maar nu loopt het een paar dagen na elkaar een grote ontgoocheling op”, gaat de analist verder.

Tot slot beoordeelde Vandenbempt de wedstrijd van blauw-zwart tegen Standard. “In Luik was er, zoals Michel Preud’homme aangaf, geen duelkracht en was Club zeer kwetsbaar achterin met een zwakke Meunier en Bolingoli. Die laatste is toch een randgeval: hij speelde slecht en liet zich domweg uitsluiten. Het middenveld werd weggespeeld, er was onvoorstelbaar veel balverlies in de opbouw. Dat is allemaal redelijk onbegrijpelijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws