Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Hij etaleerde het hele gamma van een Bronzen Schoen”

Vandenbempt: "Hij etaleerde het hele gamma van een Bronzen Schoen"

Club Brugge pakte afgelopen weekend uit met een verdiende 1-4-overwinning op het veld van KV Mechelen. Dat zag ook Peter Vandenbempt, die nagaat waar de wortels van dit succes liggen. 

“Het was zondag een coproductie Jelle Vossen – Hans Vanaken Achter de Kazerne. Terwijl Leandro Pereira nog ronddoolde, kwam Vossen hem vervangen met de grinta en overtuiging van een killer. Het zat allemaal in die verbluffende volley.”

“Vossen is nu al een tijd belangrijk en beslissend voor Club. Hij speelt liever elke week en liefst rond een diepe spits, maar schikt zich naar de keuzes van de coach. Bovendien zal hij áltijd scoren. Die garantie heeft blauw-zwart zich deze zomer gekocht.”

“En met Vanaken heeft Preud’homme nu twee weken na mekaar (tegen Zulte Waregem was het Vazquez, nvdr) een spelmaker als absolute uitblinker. Vanaken etaleerde ineens weer het hele gamma van een Bronzen Schoen: slim bewegen en fijne passing. En eindelijk scoren. Club zit stilaan op kruissnelheid”, besluit hij in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws