Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Het is nu aan mij om me te tonen”

Vanaken: "Het is nu aan mij om me te tonen"

Door het nakende vertrek van Victor Vazquez zal Hans Vanaken volop zijn kans krijgen als spelmaker van Club Brugge. Tegen Kortrijk bewees hij alvast dat hij het in zich heeft.

Club maakte na de rust het verschil tegen Kortrijk. “We hebben het tempo in de tweede helft hoog gehouden en de bal het werk laten doen”, opent Vanaken zijn interview aan PlaySports. “We wisten dat Kortrijk dat geen hele match zou kunnen volhouden met zijn tienen. Vooral met Joske kwamen we er goed door en dwongen we kansen af.”

Over zijn doelpunt was Hans erg kort. “De voorzet van Rafa kwam erg hard aan en ik zette er gewoon mijn hoofd tegen. Hij ging goed binnen.” Na die knappe 1-2 kreeg Club meer en meer ruimte. “Kortrijk probeerde nog om druk te zetten, maar daarna hebben we ze dood gedaan via ballen in de rug van de defensie.”

Tot slot kwam Vanaken ook nog even terug op de transfer van Vazquez. “Vic is een goeie voetballer, maar ik heb zoveel mogelijk proberen op te vangen van hem en van het systeem dat Preud’homme wil spelen. Elke week gaat dat beter en het is nu aan mij om me te tonen”, besluit hij strijdvaardig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws