Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van kwaad naar erger met Tom De Sutter

Van kwaad naar erger met Tom De Sutter

Tom De Sutter zag afgelopen zomer zijn kans om op 30-jarige leeftijd alsnog naar het buitenland te verkassen. Toch beleeft de ex-spits van Club Brugge momenteel allesbehalve mooie tijden bij Bursaspor.

De Sutter verzamelde tot dusver slechts 336 speelminuten bij Bursaspor en vond daarin geen enkele keer de weg naar doel. Bovendien staat de Turkse ploeg, die Europees voetbal ambieert, op een dramatische veertiende plaats in de Süper Lig.

Eind november werd Ertuğrul Sağlam dan ook ontslagen als trainer van Bursaspor. Zijn vervanger, Hamza Hamzaoğlu, blijkt nog minder fan te zijn van De Sutter. De voorbije drie wedstrijden zat de Belgische spits namelijk niet eens in de wedstrijdselectie.

En nu Bursaspor zijn twee laatste matchen kon winnen, lijkt de kans op speelminuten verder te slinken voor De Sutter. De Belgische spits zou naar verluidt wel een tijdje ziek geweest zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws