Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws voor Club met oog op topper tegen Anderlecht

Uitstekend nieuws voor Club met oog op topper tegen Anderlecht

Komende zondag kijkt Club Brugge aartsrivaal Anderlecht in de ogen tijdens dé topper van de twintigste speeldag. Terwijl paars-wit niet kan rekenen op Kara en Najar (beide geschorst), ziet blauw-zwart wellicht een sterkhouder terugkeren.

Laurens De Bock, die een maand geleden uitviel met gescheurde ligamenten aan zijn enkel, hervatte vandaag de groepstraining. Wellicht geraakt hij speelklaar om zondag Anderlecht te bekampen in Jan Breydel. Dat meldt HLN.

Dat zou een serieuze opluchting zijn voor Michel Preud’homme. Boli Bolingoli en Davy De fauw maakten immers geen al te goede indruk op de linksachterpositie in de met 2-0-verloren wedstrijd tegen Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws