Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws over Ruud Vormer

Uitstekend nieuws over Ruud Vormer

Ruud Vormer ruilde in september 2014 het shirt van Feyenoord voor dat van Club Brugge. Terwijl hij in de Eredivisie nauwelijks aan spelen toe kwam, groeide hij bij blauw-zwart uit tot een absolute sterkhouder. En er is nog meer goed nieuws!

Vormer ontpopte zich tot een rasechte box-to-box middenvelder en vond dit seizoen al vijf keer de weg naar doel in twaalf wedstrijden. Die sterke prestaties zijn ook Club niet ontgaan. Zij praten momenteel met de Nederlander over een contractverlenging. Vormer zou naar verluidt graag bijtekenen en dus lijkt een nieuwe overeenkomst slechts een kwestie van tijd. Dat meldt HLN.

Ook bij de supporters is hij erg geliefd. Vormer gaat voorop in de strijd en staat bekend om zijn geweldige mentaliteit. Onlangs bleek zijn populariteit onder de Brugse aanhang nog maar eens toen zo’n 80% van de BlauwZwartFans-bezoekers op Vormer stemde als dé ideale kapitein bij afwezigheid van Timmy Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws