Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tien Bruggelingen gaan kansloos onderuit op Sclessin

Tien Bruggelingen gaan kansloos onderuit op Sclessin

Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn goeie reeks voort te zetten. Na een moeilijke namiddag verloren Preud’homme & co met 2-0 in Standard.

Club zette de wedstrijd meteen naar zijn hand en dwong enkele kleine kansjes af. Vormer werd niet aangevallen, maar trapte op de vuisten van Hubert. Na 20 minuten voetballen kwam Standard beter en beter in de wedstrijd. Bruzzese haalde opgelucht adem toen hij het schot van Knockaert nipt naast zag zoeven.

Daarna moest de Club-doelman wel tussenkomen op een schot van Dossevi. En even later trof diezelfde Fransman de buitenkant van de paal. Blauw-zwart mocht dan ook blij zijn met de brilscore aan de rust.

In de tweede helft gingen de Rouches op hun elan door. Boli, die al geel geboekt stond, trok aan de noodrem en pakte zijn tweede gele karton van de middag. Die man-minder situatie resulteerde onmiddellijk in nog meer doelgevaar. Terwijl er eerst nog een doelpunt van Knockaert werd afgekeurd, kopte Van Damme vijf minuten later de openingsgoal tegen de touwen.

Club kon geen vuist meer maken en strooide met slordige passes. Zo schotelde De fauw Dossevi de 2-0-eindstand op een presenteerblaadje voor. Standard speelde de match uit en kwam nooit meer in de problemen. Club ziet zo zijn sterke 18 op 18 in de Jupiler Pro League gestuit worden.

Reacties Standard – Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws